dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Twee gewonden bij aanrijding N209 Bergschenhoek

- advertentie -

Bergschenhoek – Bij een aanrijding op de N209 ter hoogte van Bergschenhoek zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde toen de bestuurder van een personenbusje vermoedelijk aan het keren was en daarbij een naderende personenauto over het hoofd zag. De bestuurder van de auto kon niet meer optijd stoppen en reed hierbij met een flinke vaart in de zijkant van het busje.

Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft 2 personen nagekeken. Eén persoon is voor een extra controle overgebracht naar het ziekenhuis.. De politie onderzoekt wat de toedracht is van het ongeval. Ten tijde van het onderzoek was de weg in beide richtingen volledig afgesloten.

©Norbert Verhoeff
©Norbert Verhoeff
©Norbert Verhoeff
©Norbert Verhoeff

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -