woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Man slaat agent het ziekenhuis in na controle scooter Bredestraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een politieagent is dinsdagavond gewond geraakt bij de aanhouding van een verdachte in de Bredestraat in Rotterdam. Bij de arrestatie van de 27-jarige Rotterdammer werd het stroomstootwapen gebruikt.

De politieagent controleerde een scooter op de registratie ervan, de scooter bleek geen eigenaar te hebben waarop de politie het voertuig in beslag nam. Terwijl de takelwagen onderweg was kwam de 27-jarige verdachte aangelopen. Hij zei de eigenaar van de scooter te zijn en gedroeg zich gelijk agressief naar de agenten. Één van de agenten werd in het gezicht geslagen bij de aanhouding van de man. De agent moest behandeld worden door ambulancepersoneel en zelfs naar het ziekenhuis worden gebracht.

Door het stroomstootwapen in te zetten kon de man worden overmeesterd. De man zit vast en de scooter is alsnog in beslag genomen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -