Man laat hond uit en raakt ernstig gewond Raadhuisplein Krimpen aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan den IJssel – Een man is afgelopen nacht op het Raadhuisplein onwel aangetroffen op straat. De man was zijn hondje aan het uitlaten en is vermoedelijk hard ten val gekomen. Omstanders vonden het slachtoffer en hebben direct eerste hulp verleend.

Meerdere hulpverleners kwamen met spoed ter plaatse en reanimeerden het slachtoffer. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Omdat niet precies kan worden vastgesteld wat er is gebeurd, is er uit voorzorg een onderzoek gestart door de politie.

- Advertisement -

Getuigen worden opgeroepen om zich te melden, de politie wil graag weten of de man die liep met een klein zwart hondje is gezien door omstanders. De man liep tussen 12 en 2 uur buiten.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd