dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Brandweerauto kantelt vlakbij kazerne N218 Vierpolders

- advertentie -

Vierpolders – Een brandweerauto van de kazerne Brielle is zondagmiddag gekanteld bij het nemen van een rotonde. Het ongeluk gebeurde op N218 Thoelaverweg in Vierpolders 100 meter na de kazerne. Één persoon raakte gewond.

De brandweerauto een tankautospuit was uitgerukt voor een spoedmelding van een auto te water. Gelijk na de kazerne ging het al mis. De auto verloor balans en kantelde op de rechterzijkant. In de auto raakte in ieder geval één persoon gewond.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -