Zeer grote brand in flatgebouw Veenoord Rotterdam (GRIP 1)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In een flatgebouw aan het Veenoord is rond 00.38 uur een zeer grote brand uitgebroken. Een uitslaande brand op de achtste verdieping zorgde voor veel paniek. Meerdere bewoners verlieten hun woning en een aantal van hen moesten door de brandweer van het balkon worden gehaald.

De brandweer schaalde op naar zeer grote brand met GRIP 1. Na ongeveer een half uur was de brand onder controle. Wel is er veel rook in het portiek terecht gekomen. De brandweer moet metingen verrichten om te zien wie er terug naar huis kunnen.

- Advertisement -

Bewoners staan buiten op straat en zullen worden opgevangen. Over slachtoffers is momenteel nog niets bekend.

Foto’s: Kevin


Foto’s: Remco Gerritsen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd