vrijdag, juli 1, 2022
13.4 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Brand op dak door werkzaamheden Bermweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Op het dak van een bedrijfspand aan de Bermweg in Capelle aan den IJssel is maandagmiddag brand ontstaan. Dakdekkers waren bezig met werkzaamheden op het dak toen het misging. Er ontstond brand in de dakbedekking en al snel kwam er flink wat rook vrij.

De brandweer was snel ter plaatse en wist erger te voorkomen. Wel moest een groot gedeelte van het dak worden gesloopt om alle smeulende resten te kunnen blussen. Hoe groot de schade is, is nog onbekend, maar naast de schade aan het dak is er binnen mogelijk ook wat waterschade ontstaan.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -