woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Brandweermannen doorzoeken sloot na vondst van kinderwagen Schipmolen Barendrecht

- advertentie -

Barendrecht – De brandweer heeft maandagmorgen een sloot aan het Schipmolen doorzocht nadat er een kinderwagen was aangetroffen. De kinderwagen werd in de sloot gevonden, en uit voorzorg is er toch maar even gekeken of niemand in de sloot lag.

Het oppervlaktereddingsteam van de brandweer Barendrecht werd opgeroepen om de politie te assisteren. Er werd uiteindelijk niemand in de sloot aangetroffen. De kinderwagen is vermoedelijk bewust in de sloot achtergelaten.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -