woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Fietser zwaargewond na aanrijding met auto Brugweg Waddinxveen

- advertentie -

Waddinxveen – Bij een ongeluk op de Brugweg in Waddinxveen is maandagmiddag iemand gewond geraakt. Een fietser werd geschept door een grote pick-uptruck met een aanhangwagen. Het slachtoffer kwam hard ten val en raakte zwaargewond.

Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om het ambulancepersoneel te ondersteunen bij de verzorging van het slachtoffer. Deze is niet veel later met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een agent ontfermde zich over een kindje, het is niet bekend of het kindje bij het slachtoffer op de fiets zat.

Foto’s: Remco F. Gerritsen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -