Fietser zwaargewond na aanrijding met auto Brugweg Waddinxveen

Date:

Deel bericht:

Waddinxveen – Bij een ongeluk op de Brugweg in Waddinxveen is maandagmiddag iemand gewond geraakt. Een fietser werd geschept door een grote pick-uptruck met een aanhangwagen. Het slachtoffer kwam hard ten val en raakte zwaargewond.

Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om het ambulancepersoneel te ondersteunen bij de verzorging van het slachtoffer. Deze is niet veel later met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een agent ontfermde zich over een kindje, het is niet bekend of het kindje bij het slachtoffer op de fiets zat.

- Advertisement -

Foto’s: Remco F. Gerritsen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd