woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Politie op zoek naar “ketchup” smijter in Barendrecht

- advertentie -

Barendrecht – De politie heeft de afgelopen weken meerdere meldingen gekregen van personen die zijn geraakt door een rode vloeistof “vermoedelijk Ketchup” in Barendrecht en omgeving. Volgens de politie gaat het om meer dan tien meldingen.

Wandelaars, Fietsers en iemand een scootmobiel waren de klos toen twee jongens om een scooter voorbij reden en de mensen besmeurden met de rode vloeistof. De politie wil graag weten wie het zijn en de schade die is ontstaan op hen verhalen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -