Schuur in Den Bommel brandt af, politie gaat uit van brandstichting

Date:

Deel bericht:

Den Bommel – De politie heeft een getuigenoproep geplaatst naar aanleiding van een brandstichting aan de Hogeweg in Den Bommel. Twee nachten na elkaar ontstond er brand in een schuur, waarbij deze de tweede keer compleet afbrandde.

De eerste keer ontstond er brand in de nacht van zondag op maandag 13 juni. Deze werd tijdig opgemerkt en kon door de eigenaar worden geblust. De daaropvolgende nacht (maandag op dinsdag 14 juni) was er opnieuw brand, maar deze keer brandde de schuur tot de grond af.

- Advertisement -

De politie zegt dat er sprake is van brandstichting en is een onderzoek gestart. Mensen die getuige waren of op een andere wijze informatie hebben die belangrijk kan zijn voor het onderzoek, worden gevraagd dit te melden. Dit kan door te bellen met 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vrouw gewond na aanrijding met bus N59 Den Bommel

Den Bommel - Een vrouw is donderdagmorgen zwaargewond geraakt na een aanrijding met een bus op de N59...

Drie gewonden na ongeluk N59 Den Bommel

Den Bommel - Op de N59 ter hoogte van Den Bommel zijn zondagavond drie personen gewond geraakt. Twee...

Forse rookontwikkeling bij uitslaande brand in Den Bommel

Den Bommel - Aan de Omloop in Den Bommel (gemeente Goeree-Overflakkee) is een grote brand ontstaan in een...

Zwaargewonde nadat auto te water raakt N59 Den Bommel

Den Bommel - De inzittende van een personenvoertuig is vrijdagmorgen in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis overgebracht. De...