Schuur in Den Bommel brandt af, politie gaat uit van brandstichting

Date:

Deel bericht:

Den Bommel – De politie heeft een getuigenoproep geplaatst naar aanleiding van een brandstichting aan de Hogeweg in Den Bommel. Twee nachten na elkaar ontstond er brand in een schuur, waarbij deze de tweede keer compleet afbrandde.

De eerste keer ontstond er brand in de nacht van zondag op maandag 13 juni. Deze werd tijdig opgemerkt en kon door de eigenaar worden geblust. De daaropvolgende nacht (maandag op dinsdag 14 juni) was er opnieuw brand, maar deze keer brandde de schuur tot de grond af.

- Advertisement -

De politie zegt dat er sprake is van brandstichting en is een onderzoek gestart. Mensen die getuige waren of op een andere wijze informatie hebben die belangrijk kan zijn voor het onderzoek, worden gevraagd dit te melden. Dit kan door te bellen met 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd