woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Jongetje gewond na aanrijding met auto Sluiskreek Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de Sluiskreek in Rotterdam is woensdagavond een jongetje aangereden. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend, de automobilist heeft nog geprobeerd om het jongetje te ontwijken.

Ambulancepersoneel heeft het jongetje overgebracht naar het ziekenhuis, het is niet bekend wat voor verwondingen hij heeft opgelopen. De automobilist heeft tijdens zijn poging om de jongen te ontwijken nog een aantal geparkeerde auto’s geramd. De politie doet onderzoek.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -