woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Medewerker (25) zorginstelling zwaargewond na steekpartij Nieuwe Binnenweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 25-jarige medewerker uit Spijkenisse van een zorginstelling aan de Nieuwe Binnenweg is woensdagmorgen zwaargewond geraakt nadat hij werd gestoken door een client. Het slachtoffer werd daarbij in zijn gezicht geraakt en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Ook de 73-jarige client is bij het steekincident gewond geraakt. Hij is door de politie aangehouden. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -