Politie onderzoekt dood van 51-jarige man in woning Zaagmolenstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft een groot onderzoek gestart naar de dood van een 51-jarige man in een woning aan de Zaagmolenstraat in Hoogvliet. Hulpverleners werden maandagmorgen rond 08.15 uur gealarmeerd voor een onwel geworden persoon, eenmaal in de woning bleek de man te zijn overleden.

De politie heeft inmiddels laten weten dat de omstandigheden rondom de dood van de man er vermoedens zijn dat de man mogelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. Een groot rechercheteam is inmiddels een onderzoek gestart en de woning is afgezet. De politie heeft nog niet bekend gemaakt om wat voor omstandigheden het precies gaat.

- Advertisement -

De politie geeft aan dat dat het slachtoffer in de nacht van zaterdag op zondag rond half één nog in een avondwinkel aan de Bermweg is geweest. De politie wil graag weten of er camerabeelden beschikbaar zijn die tussen 00.00 uur en 08.00 uur op de straten tussen de Bergweg en de Zaagmolenstraat de man hebben vastgelegd.

De politie sluit alle andere oorzaken nog niet uit. Of er daadwerkelijk sprake is van een misdrijf moet nog blijken. Door een groot team op de zaak te zetten kan er veel informatie in korte tijd worden onderzocht.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd