dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Forse schade bij aanrijding, veroorzaker gaat er vandoor Scholeksterstraat Rozenburg

- advertentie -

Rozenburg – Op de vroege donderdagochtend even na 5 uur heeft er in de Scholeksterstraat in Rozenburg een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij heeft in ieder geval één auto forse schade opgelopen. De automobilist(e) van het andere voertuig is er na de aanrijding direct vandoor gegaan.

De politie is opzoek naar een kleine blauw Volkswagen met behoorlijke schade aan de voorzijde. Mensen die iets gehoord of gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Uit onderzoek zal moeten blijken wat de oorzaak van het ongeval is geweest.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -