woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Hulpdiensten zoeken naar mogelijke neergestorte paraglider in Numansdorp

- advertentie -

Numansdorp – Verschillende hulpverleners hebben donderdagavond een flinke tijd gezocht naar een mogelijke neergestorte paraglider. De melder had gezien dat een paraglider met een motor mogelijk was neergestort in de omgeving van het Numansgors en belde de hulpdiensten.

De KNRM, ambulance, brandweer en de politie hebben een flinke tijd gezocht naar de mogelijke vermiste paraglider. Er is werd na een zoekactie niemand aangetroffen. De politie roept de eventuele paraglider op om zich te melden dat hij of zij in orde is.

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -