woensdag, juli 6, 2022
13.9 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Hulpverleners op vermiste zwemmer Marconistraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – duikers van de brandweer zijn vrijdagavond urenlang op zoek geweest naar een vermiste zwemmer aan de Marconistraat in Rotterdam. Een vrachtwagenchauffeur was gaan zwemmen in de Merwehaven toen een boot zijn schroef startte, de zwemmer werd vervolgens vermoedelijk door de stroming onder water getrokken.

Duikers hebben meerdere zoek slager maken rond om het schip en in de Merwehaven. Ook een droge drone ingezet, helaas werd de vermiste zwemmer na ruim een uur nog steeds niet gevonden. Voor drenkelingen geldt dat het eerste uur een Gouden uur is. Hierna is de kans nihil dat iemand nog gereanimeerd kan worden.

In eerste instantie dacht men dat het me matroos ging. Dat blijkt dus niet het geval te zijn. De brandweer heeft het incident overgedragen aan de politie. De politie zal morgen met andere instanties alsnog op zoek gaan naar de vermiste man. De indentiteit en de nationaliteit van de chauffeur is nog niet bekend gemaakt.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -