Hulpverleners op vermiste zwemmer Marconistraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – duikers van de brandweer zijn vrijdagavond urenlang op zoek geweest naar een vermiste zwemmer aan de Marconistraat in Rotterdam. Een vrachtwagenchauffeur was gaan zwemmen in de Merwehaven toen een boot zijn schroef startte, de zwemmer werd vervolgens vermoedelijk door de stroming onder water getrokken.

Duikers hebben meerdere zoek slager maken rond om het schip en in de Merwehaven. Ook een droge drone ingezet, helaas werd de vermiste zwemmer na ruim een uur nog steeds niet gevonden. Voor drenkelingen geldt dat het eerste uur een Gouden uur is. Hierna is de kans nihil dat iemand nog gereanimeerd kan worden.

- Advertisement -

In eerste instantie dacht men dat het me matroos ging. Dat blijkt dus niet het geval te zijn. De brandweer heeft het incident overgedragen aan de politie. De politie zal morgen met andere instanties alsnog op zoek gaan naar de vermiste man. De indentiteit en de nationaliteit van de chauffeur is nog niet bekend gemaakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

64 bekeuringen tijdens grootschalige verkeerscontrole Franselaan Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 11 april rond 15.00 uur heeft de politie op de Franselaan in Rotterdam een grootscheepse...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding Galvanistraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft zondagmorgen een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding aan de Galvanistraat in Rotterdam. Agenten...

Explosie bij woning Kapelstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond rond 21.00 uur heeft er bij de deur van een portiekwoning in de Kapelstraat in...

Zeer grote brand op volkstuinenvereniging Vreelust Tjalklaan Rotterdam

Rotterdam - op Volkstuinvereniging Vreelust aan de Tjalklaan in Rotterdam is dinsdagavond een grote brand uitgebroken. Er zouden...