Man en kind gewond na éénzijdig ongeluk N209 Leeuwenakkerweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een man en een kind zijn vrijdagavond rond 20.00 uur gewond geraakt bij een éénzijdig ongeluk op de N209 Leeuwenakkerweg in Bergschenhoek. De auto waar zij in zaten raakte van de weg en kwam in de struiken tot stilstand.

De brandweer, politie, twee ambulances en een traumateam kwamen ter plaatse. Beide slachtoffers zijn behandeld en met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De weg is een flinke tijd afgesloten geweest.

- Advertisement -

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. In eerste instantie leek het erop dat de man onder invloed was, maar uit onderzoek bleek dat de man een lage bloedsuikerspiegel heeft gehad.

Foto’s: Norbert Verhoeff

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd