woensdag, juli 6, 2022
12.5 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Man en kind gewond na éénzijdig ongeluk N209 Leeuwenakkerweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man en een kind zijn vrijdagavond rond 20.00 uur gewond geraakt bij een éénzijdig ongeluk op de N209 Leeuwenakkerweg in Bergschenhoek. De auto waar zij in zaten raakte van de weg en kwam in de struiken tot stilstand.

De brandweer, politie, twee ambulances en een traumateam kwamen ter plaatse. Beide slachtoffers zijn behandeld en met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De weg is een flinke tijd afgesloten geweest.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. In eerste instantie leek het erop dat de man onder invloed was, maar uit onderzoek bleek dat de man een lage bloedsuikerspiegel heeft gehad.

Foto’s: Norbert Verhoeff


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -