dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Politie bekeurt 15-jarige automobilist in Lekkerkerk

- advertentie -

Lekkerkerk – De politie heeft woensdagavond rond 21.00 uur een 15-jarige jongen bekeurd. Op de Talmaweg zagen de agenten een jongen achter het stuur zitten waarvan leek dat deze nog geen auto mocht besturen, de agenten besloten om de automobilist aan de kant te zetten.

Dat het onderbuikgevoel van de agenten klopte bleek toen ze hem naar zijn leeftijd vroegen. De jongen was pas 15 jaar oud en wilde weten hoe zou zijn om in een auto te rijden. Zonder de toestemming van zijn ouders had hij de sleutels gepakt en de auto meegenomen.

De jongen kreeg van de politie een bekeuring.

Foto: Archief


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -