Twee verdachten aangehouden na achtervolging en vuurwapenbezit Slinge Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft donderdagmiddag twee mannen aangehouden nadat zij er een na het negeren van een stopteken vandoor waren gegaan. Het gaat om een 23-jarige Papendrecht en een 25-jarige Rotterdam. Één van de mannen bleek in het bezit te zijn van een vuurwapen.

De politie besloot de achtervolging te starten, toen de bestuurder ervandoor ging. De auto werd op de Slinge stilgezet, maar de bijrijders waren op dat moment al gevlogen. De bestuurder werd middels een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten aangehouden. Een inzittende kon op aanwijzen van een getuige ook worden aangehouden. Deze persoon gooide iets weg, dat uiteindelijk een vuurwapen bleek te zijn.

- Advertisement -

Beide mannen zitten vast.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd