woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Twee verdachten aangehouden na achtervolging en vuurwapenbezit Slinge Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft donderdagmiddag twee mannen aangehouden nadat zij er een na het negeren van een stopteken vandoor waren gegaan. Het gaat om een 23-jarige Papendrecht en een 25-jarige Rotterdam. Één van de mannen bleek in het bezit te zijn van een vuurwapen.

De politie besloot de achtervolging te starten, toen de bestuurder ervandoor ging. De auto werd op de Slinge stilgezet, maar de bijrijders waren op dat moment al gevlogen. De bestuurder werd middels een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten aangehouden. Een inzittende kon op aanwijzen van een getuige ook worden aangehouden. Deze persoon gooide iets weg, dat uiteindelijk een vuurwapen bleek te zijn.

Beide mannen zitten vast.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -