woensdag, juli 6, 2022
12.5 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Vrouw steekt andere vrouw met nagelknippertje Hillelaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft vrijdagmiddag twee vrouwen aangehouden voor een ruzie bij een bushalte op de Hillelaan in Rotterdam. De twee vrouwen kregen het met elkaar aan de stok waarop één van de vrouwen een nagelknipper uit haar tas pakte en de andere vrouw ermee stak.

Het incident gebeurde vlak voor het politiebureau aan de overkant. Agenten waren dan ook snel ter plaatse om in te grijpen. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken en ter plekke behandeld. Beide vrouwen zijn aangehouden en de nagelknipper is als bewijs in beslag genomen.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -