Auto botst tegen boom Europalaan Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een automobilist is zaterdagavond op de Europalaan in Nieuwerkerk aan den IJssel door onbekende oorzaak van de weg geraakt. De automobilist ramde een lantaarnpaal, reed tientallen meters tot het gras om vervolgens tegen een boom tot stilstand te komen.

De brandweer rukte uit voor mogelijke auto te water maar daar bleek geen sprake van te zijn. In de auto zaten twee personen een man en een vrouw. Beide personen raakten gewond. De vrouw is in de ambulance verzorgd. Hoe ernstig de twee gewond zijn geraakt is niet bekend.

- Advertisement -

De Europalaan staat erom bekend dat auto’s er meestal erg hard rijden. Op de weg de toegestane snelheid 50 km/u. De weg zelf nodigt echter uit voor harder rijden. Het lijkt erop dat gezien de schade ook deze automobilist geen 50 km/u heeft gereden.

Bekijk meer foto’s op Zuidplas Vandaag

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd