woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Auto botst tegen boom Europalaan Nieuwerkerk aan den IJssel

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een automobilist is zaterdagavond op de Europalaan in Nieuwerkerk aan den IJssel door onbekende oorzaak van de weg geraakt. De automobilist ramde een lantaarnpaal, reed tientallen meters tot het gras om vervolgens tegen een boom tot stilstand te komen.

De brandweer rukte uit voor mogelijke auto te water maar daar bleek geen sprake van te zijn. In de auto zaten twee personen een man en een vrouw. Beide personen raakten gewond. De vrouw is in de ambulance verzorgd. Hoe ernstig de twee gewond zijn geraakt is niet bekend.

De Europalaan staat erom bekend dat auto’s er meestal erg hard rijden. Op de weg de toegestane snelheid 50 km/u. De weg zelf nodigt echter uit voor harder rijden. Het lijkt erop dat gezien de schade ook deze automobilist geen 50 km/u heeft gereden.

Bekijk meer foto’s op Zuidplas Vandaag


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -