Jongeman met mes overvalt supermarkt Beukelsdijk in Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een supermarkt aan de Beukelsdijk is zaterdagmiddag overvallen door een man met een mes. Die dader is ervandoor met geld en sigaretten.

Rond kwart voor drie kwam een donkergeklede jongeman de winkel binnen en bedreigde de aanwezige medewerker met een mes. Opvallend is dat de dader ondanks het hete weer een zwarte trui met capuchon droeg.

De dader vertrok met een buitgemaakt geldbedrag en sigaretten. De medewerker bleef gelukkig ongedeerd.

Getuigenoproep
Hoewel de politie gelijk een zoektocht startte naar de dader, hebben zij deze nog niet aan kunnen treffen. Mensen die getuige waren of meer informatie hebben, worden gevraagd contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd