Ravage op Zevenkampse Ring in Rotterdam na black-out Duitse automobilist

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zaterdagochtend 18 juni heeft een Duitse automobilist een ravage aangericht op de Zevenkampse Ring in Rotterdam.

Even voor het middaguur kreeg de Duitse bestuurder een black-out achter het stuur en heeft vermoedelijk daardoor gas bijgegeven.

- Advertisement -

Nadat de automobilist eerst tegen vier andere auto’s op de weg reed, raakte hij van de weg. Hij reed eerst een verkeerspaal, vervolgens een lantaarnpaal en daarna een boom omver. Bij een parallelweg reed de man vervolgens nog tegen een geparkeerde auto aan en kwam tegen de gevel tot stilstand.

Het mag een wonder heten dat er niemand letsel heeft opgelopen door het gebeuren, al is er wel veel materiële schade. De Duitse bestuurder is na de black-out wel voor controle naar het ziekenhuis overgebracht.

- Advertisement -

Gerelateerd