Man in arm gestoken tijdens ruzie Oostervantstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een man is bij een ruzie in de Oostervantstraat in Rotterdam gewond geraakt door een steekpartij. Het slachtoffer werd tijdens de ruzie in zijn arm gestoken. De dader is er na het incident vandoor gegaan.

De twee mannen kregen ruzie met een andere man nadat zij werden lastiggevallen door de dader. De dader haalde vervolgens met iets scherps uit en stak één van de mannen in zijn arm. Een ambulance kwam ter plaatse en kon de man direct helpen, hij hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.

- Advertisement -

De politie is een onderzoek gestart naar de dader. De fiets van de verdachte stond in ieder geval nog op de locatie. Deze is in beslag genomen en camerabeelden zijn veiliggesteld voor onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd