Vrouw gewond na aanrijding met auto, bestuurder rijdt door Horvathweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt nadat zij op haar fiets werd aangereden door een automobilist. Het ongeluk gebeurde op de Horvathweg in Rotterdam-West. De bestuurder reed na het ongeval door.

Weggebruikers hebben zich over de vrouw ontfermd totdat de hulpverleners ter plaatse waren. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plekke sporenonderzoek verricht.

- Advertisement -

Naar de automobilist is een onderzoek gestart. De politie is op zoek naar een zilvergrijze Audi die via de Vreelustweg richting de Spaanse Polder is gereden. Van de auto ontbreekt de kentekenplaat aan de voorzijde, want die is in het bezit van de politie.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd