woensdag, juli 6, 2022
12.5 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Vrouw gewond na aanrijding met auto, bestuurder rijdt door Horvathweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt nadat zij op haar fiets werd aangereden door een automobilist. Het ongeluk gebeurde op de Horvathweg in Rotterdam-West. De bestuurder reed na het ongeval door.

Weggebruikers hebben zich over de vrouw ontfermd totdat de hulpverleners ter plaatse waren. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plekke sporenonderzoek verricht.

Naar de automobilist is een onderzoek gestart. De politie is op zoek naar een zilvergrijze Audi die via de Vreelustweg richting de Spaanse Polder is gereden. Van de auto ontbreekt de kentekenplaat aan de voorzijde, want die is in het bezit van de politie.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -