Hulpdiensten grijpen snel in bij gevaarlijke situatie in woning Mizarstraat Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Hulpdiensten hebben maandagmorgen snel gereageerd voor een onduidelijke melding van een gaslucht in een woning aan de Mizarstraat in Spijkenisse. Daarbij ontstond het vermoeden dat er mogelijk iets met gas in de woning aan de hand zou zijn.

Het was niet duidelijk wat er precies aan de hand was, en er werd rekening gehouden met mogelijk een verward persoon. Eenmaal ter plaatse bleek er alleen in de woning iemand opgesloten te zitten en kon niet zelfstandig naar buiten. Er bleek alleen een pannetje op het vuur te staan. Daarop vertrokken de hulpverleners weer.

- Advertisement -

Rectificatie – Eerder gingen wij uit van een verward persoon, dit bleek niet de juiste informatie te zijn en is gecorrigeerd na contact met voorlichting.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd