woensdag, juli 6, 2022
12.5 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Uitslaande brand door wasdroger Julianastraat Ridderkerk

- advertentie -

Ridderkerk – In een woning aan de Julianastraat in Ridderkerk heeft afgelopen nacht een forse brand gewoed. De brand ontstond op de zolder in een wasdroger en ontwikkelde zich uiteindelijk tot een uitslaande brand.

De brandweer rukte met meerdere wagens uit en kon het vuur uiteindelijk snel blussen. Wel moest er flink wat gesloopt worden om alle smeulende resten uit te maken. De schade aan de woning is groot, stichting Salvage is opgeroepen om de bewoners bij te staan.

Foto’s: Daniel Bosch


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -