Verward persoon houdt hulpverleners bezig Westkade Hellevoetsluis

Date:

Deel bericht:

Hellevoetsluis – In Hellevoetsluis is rond 02:00 uur in de nacht een melding binnengekomen van een persoon in verwarde toestand die zich van het leven zou willen beroven door in het water van de haven te springen. Hierop werd op voorhand het duikteam van de brandweer en de onderhandelaars van de politie ingezet.

Uiteindelijk wist de politie de man tot andere gedachten te brengen. Hierop kon de man overmeesterd worden en werd overgedragen aan het ambulance personeel. De verwarde man is overgebracht naar wen crisis plek waar hem hulp geboden zal worden.

- Advertisement -

De persoon in kwestie zou de avond er voor ook al in verwarde toestand rondom het water van de haven geweest te zijn. De gehele actie duurde minimaal 2 uur lang.

Zie jij het leven niet meer zitten? Praten kan opluchten. Je kan 24/7 anoniem chatten via www.113.nl of bellen met 113 of 0800-0113 (gratis).

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd