Gewonde na melding steekpartij in woning Aernt Bruunstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een incident in een woning aan de Aernt Bruunstraat in Rotterdam is in de nacht van maandag op dinsdag een man lichtgewond geraakt. Er zou ruzie zijn ontstaan en daarbij is er mogelijk gestoken.

Ambulancepersoneel heeft de man ter plekke behandeld aan een verwonding op zijn arm. Het letsel zelf lijkt mee te vallen. De politie is op zoek naar een verdachte, het is nog niet bekend of deze ook is aangehouden.

- Advertisement -

Volgens een buurtbewoner heeft het plaatsgevonden in een woning voor mensen die in een re-integratie traject zitten. De politie staat er vaker voor de deur voor onrust. Al eerder sneuvelde er ook een ruit.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd