woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Gewonde na melding steekpartij in woning Aernt Bruunstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een incident in een woning aan de Aernt Bruunstraat in Rotterdam is in de nacht van maandag op dinsdag een man lichtgewond geraakt. Er zou ruzie zijn ontstaan en daarbij is er mogelijk gestoken.

Ambulancepersoneel heeft de man ter plekke behandeld aan een verwonding op zijn arm. Het letsel zelf lijkt mee te vallen. De politie is op zoek naar een verdachte, het is nog niet bekend of deze ook is aangehouden.

Volgens een buurtbewoner heeft het plaatsgevonden in een woning voor mensen die in een re-integratie traject zitten. De politie staat er vaker voor de deur voor onrust. Al eerder sneuvelde er ook een ruit.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -