Dode bij uitslaande portiekbrand in woning Jongkindstraat Maassluis

Date:

Deel bericht:

Maassluis – Bij een brand in een portiekwoning aan de Jongkindstraat in Maassluis is dinsdagmorgen een persoon om het leven gekomen. Rond 08.00 uur werd de brandweer gealarmeerd dat er veel rook uit de woning kwam, bij aankomst was de brand aan de voor- en achterzijde al uitslaand.

Het vuur ontstond op de derde etage. Het vuur sloeg al snel via het balkon en de voorzijde over naar de vierde etage. De brandweer heeft in totaal twaalf woningen moeten ontruimen.

Brandweermannen gewond
- Advertisement -

Bij het ontruimen van de woningen raakte één brandweerman gewond toen hij de deur van het appartement wilde forceren. Een andere brandweerman kreeg het zo warm in zijn pak dat hij bevangen raakte door de hitte.

In de woning werd tijdens het blussen van de brand een lichaam aangetroffen. Het lijkt erop dat het om de bewoner gaat, maar dit moet nog worden onderzocht. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd