woensdag, juli 6, 2022
12.5 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Dode bij uitslaande portiekbrand in woning Jongkindstraat Maassluis

- advertentie -

Maassluis – Bij een brand in een portiekwoning aan de Jongkindstraat in Maassluis is dinsdagmorgen een persoon om het leven gekomen. Rond 08.00 uur werd de brandweer gealarmeerd dat er veel rook uit de woning kwam, bij aankomst was de brand aan de voor- en achterzijde al uitslaand.

Het vuur ontstond op de derde etage. Het vuur sloeg al snel via het balkon en de voorzijde over naar de vierde etage. De brandweer heeft in totaal twaalf woningen moeten ontruimen.

Brandweermannen gewond

Bij het ontruimen van de woningen raakte één brandweerman gewond toen hij de deur van het appartement wilde forceren. Een andere brandweerman kreeg het zo warm in zijn pak dat hij bevangen raakte door de hitte.

In de woning werd tijdens het blussen van de brand een lichaam aangetroffen. Het lijkt erop dat het om de bewoner gaat, maar dit moet nog worden onderzocht. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -