woensdag, juli 6, 2022
12.5 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Fietser aangereden door auto Amnesty Internationallaan Hellevoetsluis

- advertentie -

Hellevoetsluis – Een automobilist heeft woensdagmorgen op de Rijksstraatweg met de Amnesty Internationallaan in Hellevoetsluis een fietser geschepte. Gelukkig bleef het bij slechts wat schrammen en hoefde de fietser niet naar het ziekenhuis.

Ambulancepersoneel heeft de fietser nog wel even nagekeken. Van zowel de bestuurder als de fietser zijn de gegevens opgenomen voor de afhandeling van materiële schade. Op de rotonde gebeuren vaker ongelukken, vooral tijdens schooltijden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -