woensdag, juli 6, 2022
13.9 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Man ligt vast tussen plafonds van metrostation Marconiplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De hulpdiensten kregen woensdagmorgen een bijzondere melding van een man die vast zat tussen het dak van een metrostation en het plafond daarboven. De man was vermoedelijk op het dak van een nooduitgang gaan slapen, maar kon er volgens niet meer uit.

De brandweer kwam eraan te pas om de man met behulp van laddertjes weer naar beneden te halen. Dit heeft een flinke tijd geduurd, maar hij kwam uiteindelijk naar beneden. De man is nog door ambulancepersoneel gezien.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -