Brandweer haalt paard uit de sloot Nieuw Rockanjesedijk Rockanje

Date:

Deel bericht:

Rockanje – De brandweer heeft in Rockanje aan de Nieuw Rockanjesedijk een paard uit de sloot gehaald. Het paard werd rond 11.30 uur door de eigenaresse in de sloot aangetroffen. Ze belde de brandweer om haar te helpen met het paard uit de sloot te halen.

De brandweer van Rockanje heeft geprobeerd om het paard er uit te halen, maar dit lukte niet. Ook hebben ze geprobeer om de kant minder stijl te maken en hierdoor een gladdere grond ontstond om het paard overheen te trekken.

- Advertisement -

De conditie van het paard verslechterde waarop er met spoed een tweede tankautospuit ter plaatse werd gevraagd. Met veel spierballenkracht kon het paard gelukkig wel uit de sloot worden gehaald. Eenmaal op de kant bleek het paard het naar omstandigheden geen verwondingen te hebben opgelopen.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Auto belandt in sloot na aanrijding met vrachtwagen Zwartedijk Rockanje

Rockanje - Een vrouw is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt nadat met haar auto in de sloot belandde. De vrouw...

Jongen (17) gewond na steekpartij, 14-jarige aangehouden Bijlaardhof Rockanje

Rockanje - De politie heeft dinsdagavond een 14-jarige verdachte aangehouden voor een steekpartij op het Bijlaardhof in Rockanje....

Man aangehouden voor explosie bij woning Lodderlandsedijk Rockanje

Rockanje - Een 53-jarige man uit Hellevoetsluis is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een explosie op 30...

Politie zoekt getuigen van explosie Verlengde Lodderlandsedijk Rockanje

Rockanje - In de nacht van zaterdag 29 april op zondag 30 april was er een explosie bij...