Brandweer haalt paard uit de sloot Nieuw Rockanjesedijk Rockanje

Date:

Share post:

Rockanje – De brandweer heeft in Rockanje aan de Nieuw Rockanjesedijk een paard uit de sloot gehaald. Het paard werd rond 11.30 uur door de eigenaresse in de sloot aangetroffen. Ze belde de brandweer om haar te helpen met het paard uit de sloot te halen.

De brandweer van Rockanje heeft geprobeerd om het paard er uit te halen, maar dit lukte niet. Ook hebben ze geprobeer om de kant minder stijl te maken en hierdoor een gladdere grond ontstond om het paard overheen te trekken.

- Advertisement -

De conditie van het paard verslechterde waarop er met spoed een tweede tankautospuit ter plaatse werd gevraagd. Met veel spierballenkracht kon het paard gelukkig wel uit de sloot worden gehaald. Eenmaal op de kant bleek het paard het naar omstandigheden geen verwondingen te hebben opgelopen.

 

- Advertisement -

Gerelateerd