Dode en zwaargewonde na steekpartij Prins Hendriklaan Vlaardingen

Date:

Share post:

Vlaardingen – Een 18-jarige jongeman is zaterdagmorgen rond 06.00 uur op de Prins Hendriklaan in Vlaardingen door een steekpartij om het leven gekomen. Het slachtoffer kreeg met een andere man vermoedelijk ruzie en werd daarbij gestoken.

Verschillende hulpverleners kwamen met spoed ter plaatse. De 18-jarige jongen overleed ondanks een langdurige reanimatie ter plekke aan zijn verwondingen. Het andere slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Daar wordt hij op dit moment geholpen aan zijn verwondingen.

Het lijkt erop dat het steekincident op straat heeft plaatsgevonden. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend. De politie heeft de man in het ziekenhuis als verdachte aangehouden. Het lijkt erop dat er een ruzie is geweest tussen de twee mannen. Er is mogelijk sprake geweest van een overval. De politie onderzoekt dit maar houdt alle opties nog open.

Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn inmiddels gestart met het onderzoek, dit gaat vermoedelijk nog enkele uren duren.

Foto’s: 112 Maasmedia / Jay Koek

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd