Veiligheidsdag Hesseplaats Rotterdam groot succes

Date:

Share post:

De veiligheidsdag op de Hesseplaats in Rotterdam was een groot succes. Honderden mensen kwamen een kijkje nemen bij één van de vele hulpdiensten, en konden deelnemen aan tal van activiteiten.

Na wat regen in de ochtend, klaarde het in de middag goed op. Perfect weer voor een mooie dag waar kinderen en volwassenen kennis konden maken met de hulpdiensten. Zo was onder andere de brandweer, douane, politie, landmacht, Prorail en de reddingsbrigade aanwezig. Kinderen konden plaatsnemen op en in de voertuigen, de douane demonstreerde hoe de scanners werkten.

Meerdere politieagenten verlieten al abseilend het dak van een woontoren, en een politiehond demonstreerde dat er een boef werd gegrepen. Een rondje op een Segway van Handhaving en het blussen van een brandend pannetje was ook allemaal mogelijk.

De organisatie vanuit de politie kijkt terug op een zeer geslaagde dag.

Foto’s: Jeroen van Zomeren

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd