Dronken automobilist springt in sloot tijdens plasmomentje Taxushout Barendrecht

Date:

Deel bericht:

Barendrecht – Een behoorlijk dronken man is zaterdagavond de sloot in gesprongen om aan zijn aanhouding te ontkomen. De man was kort daarvoor door bewoners op het Taxushout in Barendrecht ontdekt in zijn auto.

De bewoners zagen een auto staan op een parkeerplaats met veel schade en compleet beslagen ramen. De bestuurder zat er nog in, maar reageerde helemaal nergens op. De politie kwam met spoed ter plaatse om te kijken of het wel goed ging met de beste man. Ook ambulancepersoneel werd opgetrommeld. De politie kreeg wel contact met de man, maar ook dat verliep moeizaam.

- Advertisement -

Agenten besloten om de man aan te houden voor onder andere openbare dronkenschap. Terwijl hij nog een momentje kreeg voor een plaspauze dacht hij zijn kans schoon te zien en sprong de sloot in. Dat bleek geen gelukkig keuze want aan de andere kant stond een hek van een woning.

De brandweer werd ter plaatse gevraagd om de man eruit te halen, maar al snel koos hij toch eieren voor zijn geld. De man is aangehouden voor onder andere openbare dronkenschap. Er wordt nog uitgezocht waar hij de schade aan zijn auto heeft gemaakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Dertien personen onwel na chemische reactie in zwembad Flensburg Barendrecht

Barendrecht - Zaterdagavond zijn er in zwembad Swimm-in aan de Flensburg in Barendrecht ten minste 7 medewerkers onwel...

Tankautospuit van Kazerne Groene Tuin gekanteld op rotonde Carnisser Baan Barendrecht

Rotterdam - Een tankautospuit van de brandweerkazerne Groene Tuin is dinsdagmiddag op een rotonde aan de Carnisser Baan...

Man (29) uit Barendrecht aangehouden na rammen politieauto’s tijdens achtervolging in Reeuwijk

Reeuwijk - De politie heeft dinsdagavond een 26-jarige man uit Barendrecht aangehouden voor het opzettelijk inrijden op een...

Auto op zijn kant na aanrijding met vrachtwagen A29 Barendrecht

Barendrecht - Op de A29 ter hoogte van Barendrecht heeft woensdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en...