Dronken automobilist springt in sloot tijdens plasmomentje Taxushout Barendrecht

Date:

Deel bericht:

Barendrecht – Een behoorlijk dronken man is zaterdagavond de sloot in gesprongen om aan zijn aanhouding te ontkomen. De man was kort daarvoor door bewoners op het Taxushout in Barendrecht ontdekt in zijn auto.

De bewoners zagen een auto staan op een parkeerplaats met veel schade en compleet beslagen ramen. De bestuurder zat er nog in, maar reageerde helemaal nergens op. De politie kwam met spoed ter plaatse om te kijken of het wel goed ging met de beste man. Ook ambulancepersoneel werd opgetrommeld. De politie kreeg wel contact met de man, maar ook dat verliep moeizaam.

- Advertisement -

Agenten besloten om de man aan te houden voor onder andere openbare dronkenschap. Terwijl hij nog een momentje kreeg voor een plaspauze dacht hij zijn kans schoon te zien en sprong de sloot in. Dat bleek geen gelukkig keuze want aan de andere kant stond een hek van een woning.

De brandweer werd ter plaatse gevraagd om de man eruit te halen, maar al snel koos hij toch eieren voor zijn geld. De man is aangehouden voor onder andere openbare dronkenschap. Er wordt nog uitgezocht waar hij de schade aan zijn auto heeft gemaakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Grote brand legt restaurant kinderboerderij volledig in de as 3e Barendrechtseweg Barendrecht

3e Barendrechtseweg, Barendrecht - Zaterdagmiddag 13 april rond 13.52 uur is er brand uitgebroken in een restaurant op...

Dode na ongeluk tussen auto en vrachtwagen A29 Barendrecht

Barendrecht - Op de A29 is zaterdagmorgen 30 maart een automobilist om het leven gekomen nadat deze achterop...

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Vier mannen gezocht na woningoverval aan Alblas in Barendrecht

Barendrecht - De Politie is op zoek naar vier mannen, nadat zij een overval pleegden op een woning...