Dronken automobilist springt in sloot tijdens plasmomentje Taxushout Barendrecht

Date:

Share post:

Barendrecht – Een behoorlijk dronken man is zaterdagavond de sloot in gesprongen om aan zijn aanhouding te ontkomen. De man was kort daarvoor door bewoners op het Taxushout in Barendrecht ontdekt in zijn auto.

De bewoners zagen een auto staan op een parkeerplaats met veel schade en compleet beslagen ramen. De bestuurder zat er nog in, maar reageerde helemaal nergens op. De politie kwam met spoed ter plaatse om te kijken of het wel goed ging met de beste man. Ook ambulancepersoneel werd opgetrommeld. De politie kreeg wel contact met de man, maar ook dat verliep moeizaam.

Agenten besloten om de man aan te houden voor onder andere openbare dronkenschap. Terwijl hij nog een momentje kreeg voor een plaspauze dacht hij zijn kans schoon te zien en sprong de sloot in. Dat bleek geen gelukkig keuze want aan de andere kant stond een hek van een woning.

De brandweer werd ter plaatse gevraagd om de man eruit te halen, maar al snel koos hij toch eieren voor zijn geld. De man is aangehouden voor onder andere openbare dronkenschap. Er wordt nog uitgezocht waar hij de schade aan zijn auto heeft gemaakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd