Inbreker wordt vastgebonden voor portiek neergelegd in Ridderkerk

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een inbreker heeft in de nacht van zaterdag op zondag voor het verkeerde huis gekozen aan de Jonkheer de Savornin Lohmanstraat in Ridderkerk. Hij klom volgens omstanders via een balkon aan de achterzijde twee etages omhoog en probeerde een woning binnen te komen.

De bewoner van dit huis merkte het op en wist de inbreker te overmeesteren. Volgens omstanders zou de inbreker vervolgens door de bewoner vastgebonden voor de deur, in afwachting van de politie zijn neergelegd. Hij zou daarbij mogelijk gewond zijn geraakt waarop een ambulance en het Mobiel medisch Team ter plaatse werd gevraagd.

- Advertisement -

Bij aankomst van meerdere politie-eenheden bleek dat de man niet noemenswaardig gewond is geraakt. Hij kon door de politie worden aangehouden en naar het bureau worden gebracht.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Brandweer uren bezig met “vreemd” luchtje in riool Ridderkerk

Ridderkerk - In de omgeving van de Kerkweg in Ridderkerk is opnieuw melding gemaakt van stankoverlast. Eerder deze...

Forse schade bij aanrijding Rijnsingel Ridderkerk

Ridderkerk - Op de Rijnsingel in Ridderkerk zijn vrijdagmiddag twee automobilisten met elkaar in botsing gekomen. In één...

Zwaargewonde na ongeluk A15 Ridderkerk, weg nog tot 16.00 dicht

Ridderkerk - Donderdagochtend 28 maart rond 12.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een vrachtwagen en een personenwagen...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...