Inbreker wordt vastgebonden voor portiek neergelegd in Ridderkerk

Date:

Share post:

Rotterdam – Een inbreker heeft in de nacht van zaterdag op zondag voor het verkeerde huis gekozen aan de Jonkheer de Savornin Lohmanstraat in Ridderkerk. Hij klom volgens omstanders via een balkon aan de achterzijde twee etages omhoog en probeerde een woning binnen te komen.

De bewoner van dit huis merkte het op en wist de inbreker te overmeesteren. Volgens omstanders zou de inbreker vervolgens door de bewoner vastgebonden voor de deur, in afwachting van de politie zijn neergelegd. Hij zou daarbij mogelijk gewond zijn geraakt waarop een ambulance en het Mobiel medisch Team ter plaatse werd gevraagd.

Bij aankomst van meerdere politie-eenheden bleek dat de man niet noemenswaardig gewond is geraakt. Hij kon door de politie worden aangehouden en naar het bureau worden gebracht.

- Advertisement -

Gerelateerd