Broer schiet broertje per ongeluk in gezicht met luchtbuks in Alblasserdam

Date:

Deel bericht:

Alblasserdam – Bij een incident met een luchtbuks in Alblasserdam is maandagavond een 13-jarige jongen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde in een woning aan de Fop Smitstraat, de jongen werd per ongeluk door zijn broertje in het gezicht geschoten.

Het kogeltje uit de luchtbuks kwam onder zijn oog terecht, daardoor ontstond er een wond. Ambulance- en traumapersoneel rukte uit om de jongen te helpen. Vooralsnog lijkt de verwonding mee te vallen, wel is hij naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident. Er is geen sprake geweest van illegaal wapenbezit.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd