Eenzijdig ongeval met brandweervoertuig Ring Oudenhoorn

Date:

Deel bericht:

Oudenhoorn – Vanmorgen vroeg rond kwart voor 6 heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Ring met een brandweervoertuig. De hulpdiensten rukten massaal uit.

De bestuurder van het brandweervoertuig was onwel geworden en tot stilstand gekomen tegen een lantaarnpaal. Hij was zonder spoed onderweg naar een melding van een wateroverlast in Hellevoetsluis.

- Advertisement -

Zijn collega’s van de brandweer van Oudenhoorn waren al snel ter plaatse. Zij moesten een raam inslaan omdat de auto op slot zat. Een traumahelikopter was ook opgeroepen en landde op een grasveldje naast het ongeval. Zij hebben samen met de ambulance de nodige zorg geleverd. De man kon zelfstandig uitstappen en op de brancard gaan liggen. Hij is voor onderzoek vervoerd naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar het ongeval. Hierdoor is de weg van de Dorpsweg naar de Ring tijdelijk dicht. Het busverkeer, lijn 106, is door het ongeval tijdelijk gestremd. Zij rijden tijdelijk een andere route.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie zorgt voor schade aan voordeur van woning Lijnzaaddreef Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagnacht 20 juni rond 2.14 uur heeft er een explosie plaatsgevonden op de Lijnzaaddreef in Spijkenisse. Door...

Politie onderzoekt schietpartij Fresiastraat Rotterdam-Schiebroek

Rotterdam - Op de Fresiastraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek heeft dinsdagavond rond 23:15 uur een mogelijke beschieting plaatsgevonden....

Opnieuw een autobrand in Spijkenisse Andries van Bronckhorstlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanavond is er brand ontstaan bij een auto aan de Andries van Bronckhorstlaan op een parkeerplaats...

Surfer (51) overleden aangetroffen na zoekactie Grevelingenmeer Bruinisse

Zeeland / Goeree - Overflakkee - Zaterdagavond 15 juni is het stoffelijk overschot aangetroffen van de vermiste 51-...