Eenzijdig ongeval met brandweervoertuig Ring Oudenhoorn

Date:

Deel bericht:

Oudenhoorn – Vanmorgen vroeg rond kwart voor 6 heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Ring met een brandweervoertuig. De hulpdiensten rukten massaal uit.

De bestuurder van het brandweervoertuig was onwel geworden en tot stilstand gekomen tegen een lantaarnpaal. Hij was zonder spoed onderweg naar een melding van een wateroverlast in Hellevoetsluis.

- Advertisement -

Zijn collega’s van de brandweer van Oudenhoorn waren al snel ter plaatse. Zij moesten een raam inslaan omdat de auto op slot zat. Een traumahelikopter was ook opgeroepen en landde op een grasveldje naast het ongeval. Zij hebben samen met de ambulance de nodige zorg geleverd. De man kon zelfstandig uitstappen en op de brancard gaan liggen. Hij is voor onderzoek vervoerd naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar het ongeval. Hierdoor is de weg van de Dorpsweg naar de Ring tijdelijk dicht. Het busverkeer, lijn 106, is door het ongeval tijdelijk gestremd. Zij rijden tijdelijk een andere route.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Automobilist (23) overleden bij ongeval op Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel (video)

Capelle a/d IJssel - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart is een 23-jarige Rotterdammer komen...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....