Politie onderzoekt overlijden vrouw in Rosmalen

Date:

Deel bericht:

Rosmalen – De politie doet onderzoek naar het overlijden van een vrouw in Rosmalen. De 68-jarige vrouw werd gisterenavond dood aangetroffen in haar woning aan de Wethouder Noppenlaan. De exacte doodsoorzaak is nog niet duidelijk. In het onderzoek houden we rekening met meerdere scenario’s. De 40-jarige zoon van de overleden vrouw is als verdachte aangehouden. We onderzoeken wat er precies is gebeurd.

Melding
Het levenloze lichaam van de 68-jarige vrouw werd woensdagavond rond 23.00 uur na een melding aangetroffen in haar woning.

- Advertisement -

Onderzoek
Omdat niet meteen duidelijk was of er sprake was een natuurlijk overlijden zijn we  een onderzoek opgestart. Zo voerden rechercheurs van de forensische opsporing uitgebreid sporenonderzoek uit in én om de woning. De doodsoorzaak van de vrouw is nog niet vast komen te staan. Daarom houden we rekening met meerdere scenario’s.

Aanhouding
De 40-jarige zoon van de overleden vrouw is gisteren als verdachte aangehouden.  Of én wat voor rol hij heeft gespeeld in het overlijden zijn vragen die deel uitmaken van het onderzoek.

Ook begrijpen we dat er vragen leven over de achtergrond van de verdachte. Op dergelijke vragen kan de politie in verband met het onderzoek niet in gaan.

Vervolgonderzoek
Het politieonderzoek is dus nog in volle gang en zoals aangegeven worden er verschillende scenario’s onderzocht. Zo bekijken we camerabeelden en horen we mogelijke getuigen.

Ook vindt er op een later moment nader forensisch onderzoek plaats waarmee hopelijk meer duidelijkheid komt over de doodsoorzaak.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Meisjes van 16 en 17 verdacht van doodsteken 22-jarige man in Rosmalen

Rosmalen - Twee minderjarige meisjes van zestien en zeventien jaar zijn aangehouden op verdenking van het doodsteken van...