Vrouw aangehouden voor steekpartij Develstraat Rotterdam, politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft donderdag een 29-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden na een steekincident aan de Develstraat in Rotterdam van woensdagmiddag. Hierbij raakte een 50-jarige vrouw uit Rotterdam gewond. De politie doet verder onderzoek naar het incident.

Woensdagmiddag werd om 12:15 uur het alarmnummer 112 gebeld en troffen agenten de gewonde vrouw in een voortuin aan de Develstraat. De verdachte, ook een vrouw, stapte in een auto er ging ervandoor. Het slachtoffer werd kort erna naar het ziekenhuis vervoerd om behandeld te worden. De politie stelde sporen veilig en sprak met getuigen. Na verder onderzoek kon donderdag een 29-jarige vrouw uit Rotterdam worden aangehouden. Ze wordt verdacht van betrokkenheid en zit vast.

- Advertisement -

Wat er precies vooraf is gegaan aan het incident is vooralsnog niet duidelijk. Daar wordt onderzoek naar gedaan. Mocht u verder informatie hebben die de politie kan helpen bij het onderzoek, maar heeft u dat nog niet gedeeld? Neem dan contact op. Dat kan ook anoniem.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...

Kind (8) zwaargewond na aanrijding met auto Huniadijk Rotterdam

Rotterdam - Een 8-jarig is woensdagavond zwaargewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Huniadijk in...

Grote uitslaande brand in bedrijfswoning Onderweg Rotterdam.

Rotterdam - In een bedrijfswoning aan de Onderweg in Rotterdam-Nesselande is woensdagmiddag rond 17.30 uur een grote brand...

Brandweer zoekt in water Waalhaven na vondst van kleding bij bankje

Rotterdam - De brandweer is woensdagmiddag met duikers het water langs de Waalhaven Z.Z in Rotterdam in gegaan...