Explosief ontploft op klaarlichte dag bij gezondheidscentrum Aelbrechtskade Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De schade die donderdag is ontstaan bij een gezondheidscentrum aan de Aelbrechtskade in Rotterdam betreft een aanslag. De politie laat weten dat er een persoon een explosief plaatste en deze vervolgens tot ontploffing heeft gebracht.

De verdachte vluchtte in de richting van de Mathenesserbrug. De politie is op zoek naar getuigen van het incident. De ontploffing vond rond 14.50 uur plaats en zorgde voor een flinke schade aan een ruit. Hetzelfde pand werd op 28 juni ook al beschoten. Het is niet bekend wie het gemunt heeft op het pand van het gezondheidscentrum.

Er lopen nog politieonderzoeken naar beschietingen van andere panden aan de Aelbrechtskade. Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen die een verband tussen de beschieting en explosie van deze week en de eerdere beschietingen op de andere panden doen vermoeden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd