Club Blu wederom beschoten Prins Alexanderlaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is in de nacht van vrijdag op zaterdag wederom uitgerukt voor een beschieting van Club Blu op de Prins Alexanderlaan in Rotterdam. Een nog onbekend aantal personen loste vermoedelijk met een automatisch vuurwapen meerdere kogels af op de gevel en de ingang van het pand.

Op straat lagen zeker zes hulzen. De kogels zijn van dichtbij afgevuurd door de schutter. Hoe deze schutter op de vlucht is geslagen is niet bekend. De schietpartij werd rond half twee gemeld door een naastgelegen restaurant en omwonenden.

- Advertisement -

De Forensische Opsporing heeft de sporen van de schietpartij vastgelegd. De hulzen zijn meegenomen voor onderzoek. Op de foto’s lijkt er sprake te zijn van een fors kaliber.

Club gesloten

Club Blu is vanwege eerdere incidenten voor onbepaalde tijd gesloten. De Rotterdamse nachtclub heeft te maken met meerdere zware geweldsincidenten, ook vorig weekend werden er kogels op het pand afgevuurd. Burgemeester Aboutaleb heeft het pand voor onbepaalde tijd gesloten en de exploitatievergunning is ingetrokken.

Onderzoek

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar de eigenaar Ibrahim Y uit Leiden, hij is al maanden op de vlucht voor de politie. Het OM in Den Haag heeft de 33-jarige nachtclubeigenaar op het oog omdat hij wordt verdacht van betrokkenheid bij internationale drugshandel.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Voordeur portiek beschadigd na explosie op Generaal Van der Heijdenstraat in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag 18 maart heeft er een explosie plaatsgevonden bij een...

Dode na steekpartij in woning Brautigamstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij in een woning aan de Brautigamstraat in Rotterdam-Feijenoord is zaterdagmorgen een man om...

Rotterdam-West kleurt blauw tijdens grootschalige verkeerscontrole

Rotterdam - Voertuigen controleren, overbelaste aanhangers wegen en rijbewijzen bekijken; zomaar een paar onderdelen van de grote verkeersactie...

Vermiste onderhoudsmedewerker na val van boorplatform gevonden in 2e werkhaven Rotterdam

Rotterdam - De zeehavenpolitie heeft vrijdagmiddag het lichaam gevonden van een vermiste man. Het 59-jarige slachtoffer uit Hoogvliet...