Club Blu wederom beschoten Prins Alexanderlaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is in de nacht van vrijdag op zaterdag wederom uitgerukt voor een beschieting van Club Blu op de Prins Alexanderlaan in Rotterdam. Een nog onbekend aantal personen loste vermoedelijk met een automatisch vuurwapen meerdere kogels af op de gevel en de ingang van het pand.

Op straat lagen zeker zes hulzen. De kogels zijn van dichtbij afgevuurd door de schutter. Hoe deze schutter op de vlucht is geslagen is niet bekend. De schietpartij werd rond half twee gemeld door een naastgelegen restaurant en omwonenden.

- Advertisement -

De Forensische Opsporing heeft de sporen van de schietpartij vastgelegd. De hulzen zijn meegenomen voor onderzoek. Op de foto’s lijkt er sprake te zijn van een fors kaliber.

Club gesloten

Club Blu is vanwege eerdere incidenten voor onbepaalde tijd gesloten. De Rotterdamse nachtclub heeft te maken met meerdere zware geweldsincidenten, ook vorig weekend werden er kogels op het pand afgevuurd. Burgemeester Aboutaleb heeft het pand voor onbepaalde tijd gesloten en de exploitatievergunning is ingetrokken.

Onderzoek

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar de eigenaar Ibrahim Y uit Leiden, hij is al maanden op de vlucht voor de politie. Het OM in Den Haag heeft de 33-jarige nachtclubeigenaar op het oog omdat hij wordt verdacht van betrokkenheid bij internationale drugshandel.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Zwaargewonde na schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Auto in brandgestoken bij het Kralingsebos Rotterdam

Rotterdam- Donderdagavond 25 juli rond 23:55 is er een auto in vlammen opgegaan aan het Langepad in Rotterdam. De...

Man aangehouden na plunderen bankrekening en diefstal sierraden van 76-jarige vrouw

Agenten hebben dinsdag 23 juli, na een mooie samenwerking met de ING Bank, agenten uit Den Haag en...

Veel olie ontsnapt na lekkage, meerdere zwanen besmeurd met olie Torontostraat Botlek Rotterdam

Botlek Rotterdam - Woensdagochtend 24 juli rond 6.30 uur is er een grote stookolie lekkage ontstaan aan de...