Weer nachtelijke schietpartij, woning beschoten Bospolderplein Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In Rotterdam heeft de afgelopen nacht wederom een schietpartij plaatsgevonden. Ditmaal was er een woning beschoten op het Bospolderplein in Rotterdam. In de ruit van de woning werd door agenten een gat aangetroffen.

Voor zover bekend raken er niemand gewond. De politie is een onderzoek gestart en de forensische opsporing heeft daarbij sporen veilig gesteld. Het is onbekend wie en hoeveel mensen er achter de beschietingen zitten van de afgelopen weken.

Afgelopen weken werden in Rotterdam werd op onder andere een gezondheidscentrum aan de Aelbrechtskade geschoten, ook werd er geschoten op andere woningen in Rotterdam. Ook een woning in Dordrecht is afgelopen weekend beschoten. Of de zaken met elkaar te maken hebben is nog niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd