Grote brand in partycentrum Melody Galvanistraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In partycentrum Melody in de Galvanistraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht een flinke brand gewoed. Rond 03.00 uur werden de eerste brandweerwagens opgeroepen voor brand in het pand, de melder zag toen vlammen en rookontwikkeling.

De brandweermeldkamer schaalde zelf op naar middelbrand, nadat de eerste brandweerwagen ter plekke was gekomen werd er opgeschaald naar grote brand. In het pand zelf bleek inderdaad brand te woeden. Er was sprake van een flinke rookontwikkeling.

De brandweer heeft het vuur snel onder controle weten te krijgen en heeft flink wat moeten slopen om de brandhaard goed te kunnen blussen. De schade in het pand is door de brand en de rookontwikkeling aanzienlijk.

Foto’s: Daniel Bosch

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd