Politie zoekt getuigen van overval op Trekpleister in Dordrecht

Date:

Share post:

Dordrecht – Maandag 4 juli is een filiaal van de Trekpleister in Dordrecht overvallen. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Rond half drie ’s middags kwam een man de drogisterij aan de Cornelis de Witstraat binnengelopen en bedreigde de twee kassamedewerkers met een mes. Nadat de kassa werd geopend, graaide de man wat geld bij elkaar en verliet rustig de winkel.

Signalement
Volgens de politie is de dader rond de 25 jaar oud, 1.70 meter lang en lichtgetinten. Hij droeg een grijs jasje, had een capuchon op en droeg een zwarte korte broek. Hij had zwart-witte schoenen met een rode streep over de zijkant.

Getuigenoproep
De politie vraagt mensen die iets hebben meegekregen van de overval, of vermoeden wie de man van het signalement is, om contact op te nemen met het Regionale Overvallen-Team van de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook beeldmateriaal uit de omgeving is welkom.

- Advertisement -

Gerelateerd