Vrouw valt met scootmobiel in sloot Trambaan Zuidland

Date:

Deel bericht:

Zuidland – Begin deze middag is er een oudere vrouw in de sloot beland. Mevrouw reed op het fietspad met haar scootmobiel toen zij de berm raakte en de controle verloor. Zij viel enkele meters naar beneden in de sloot.

Een toegesnelde agent bedacht zich geen moment en ging de sloot in om mevrouw te ondersteunen. De brandweer heeft mevrouw met vereende krachten de kant op getrokken. De ambulance heeft zorg gedragen voor de vrouw.

- Advertisement -

De scooter is door een brandweerman naar een veilige plek gebracht. De politie heeft hetzelfde gedaan met de fiets van een bekende van de vrouw. De vrouw is met een geleidend transport vervoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam. Dit houdt in dat er door de politie kruisingen zijn afgesloten zodat de ambulance zo rustig mogelijk door het verkeer kan rijden, en dus zo min mogelijk hoeft te remmen. Dit is omdat mevrouw veel last had van de nek. In dat geval moet ze zo min mogelijk worden bewogen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Jongeman overvalt winkel met vuurwapen | Nieuwstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Een jongeman heeft vrijdagmiddag rond 16.15 uur een winkel aan de Nieuwstraat in Spijkenisse overvallen. Hij...

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...