Vrouw valt met scootmobiel in sloot Trambaan Zuidland

Date:

Deel bericht:

Zuidland – Begin deze middag is er een oudere vrouw in de sloot beland. Mevrouw reed op het fietspad met haar scootmobiel toen zij de berm raakte en de controle verloor. Zij viel enkele meters naar beneden in de sloot.

Een toegesnelde agent bedacht zich geen moment en ging de sloot in om mevrouw te ondersteunen. De brandweer heeft mevrouw met vereende krachten de kant op getrokken. De ambulance heeft zorg gedragen voor de vrouw.

- Advertisement -

De scooter is door een brandweerman naar een veilige plek gebracht. De politie heeft hetzelfde gedaan met de fiets van een bekende van de vrouw. De vrouw is met een geleidend transport vervoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam. Dit houdt in dat er door de politie kruisingen zijn afgesloten zodat de ambulance zo rustig mogelijk door het verkeer kan rijden, en dus zo min mogelijk hoeft te remmen. Dit is omdat mevrouw veel last had van de nek. In dat geval moet ze zo min mogelijk worden bewogen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Enorme ravage nadat metro’s tegen omgevallen boom aan rijden in Rotterdam!

Rotterdam - Op de metrolijn richting Metrostation Slinge is maandagavond een grote boom omgevallen. De boom viel door...

Forse rookontwikkeling bij brand in portiek Asterlo Rotterdam

Rotterdam - In een kelderbox van een portiekwoning aan de Asterlo in Rotterdam is zondagavond rond 22.22 uur...

Politie onderzoek na te water raken man Weizigtpark Dordrecht

Dordrecht - Vrijdagavond omstreeks 23:30 uur zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een persoon te water in het...

OM eist 14 jaar cel voor Youness el K. voor moord op Knut Rietveld

Rotterdam, 7 juni 2024 - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een gevangenisstraf van 14 jaar geëist tegen de...