Boeren steken hooibalen langs A12 bij Bleiswijk in brand

Date:

Share post:

Protesterende boeren demonstreren voor de derde dag op rij bij de distributiecentrums in Bleiswijk. Op het bedrijventerrein Prisma Oost zitten distributiecentrums van de Albert Heijn, ALDI en de Hoogvliet. De distributiecentrums zelf zijn niet geblokkeerd geweest. Wel waren er meerdere boeren met tractoren aanwezig.

De boeren demonstreren net als op andere plekken in het land voor de vrijlating van een 16-jarige jongen in Heerenveen. Om de demonstratie kracht bij te zetten worden hooibalen in de brand gestoken, en zijn er spandoeken opgehangen boven een viaduct. De brandende hooibalen liggen ver genoeg van de snelweg en vormen geen hinder voor het autoverkeer. Inmiddels is bekend dat de politie de jongen voorlopig heeft vrijgelaten. Hij moet zich nog wel verantwoorden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd