Grote brand op dak van woningen Bovenas Moerkapelle

Date:

Share post:

Moerkapelle – De brandweer is al een geruime tijd in de weer om een brand op het dak van woningen aan de Bovenas in Moerkapelle te blussen. De brand ontstond in zonnepanelen en greep snel om zich heen.

De brand zelf is moeilijk te blussen. De brandweer kan moeilijk bij de dakconstructie om zo de brandhaarden goed te kunnen blussen. De veiligheidsregio geeft aan dat de brand zich mogelijk uitbreidt naar omliggende woningen. Er is opgeschaald naar grote brand.

Brand door zonnepanelen komt steeds vaker door. De oorzaak ligt vaak in de transformatoren die te heet worden. Deze gaan smeulen waardoor er brand ontstaat. Of dat ook hier het geval is, is nog niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd