Vader raakt onwel, helpende zoon zwaargewond W.H Vliegenstraat Zwijndrecht

Date:

Share post:

Zwijndrecht – Een jongeman die woensdagavond zijn vader probeerde te helpen nadat deze onwel was geworden is woensdagavond zelf zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De vader van de jongeman werd onwel in een gang van een appartementencomplex aan de W.H Vliegenstraat in Zwijndrecht en trapte een ruit in om zijn vader te helpen, hij raakte daardoor zwaargewond aan zijn been.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel ter plekke gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht. De vader van de jongen kon na een korte check door ambulancepersoneel zelf naar huis. Hoe het met de jongen nu gaat is niet bekend.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd